HAARVERWIJDERING EN HUIDVERBETERING

Schermafbeelding-2018-10-18-om-20.32.57

De Nora VPL,Variable Pulse Light Systeem

De Nor VPL is het meest innovatieve systeem op het gebied van huidverbeterend, huidverjongende en haatverwijderende behandelingen. Tevens krijgt u met de Nora VPL een behandeling op de meest veilige, snelle en effectieve manier.

Wat maakt een behandeling met de Nora VPL zo bijzonder?

Vroeger Waren behandelingen nog gebaseerd op laser,het vervolg hierop weren de IPL (intense Pulsed Lighy ) systemen. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de worm van VPL(Variable Pulsed Light).Onderzoeken hebben uitgewezen dat behandelingen met de Nora VPL vaak betere resultaten geven en op een veiligere en zachtere manier de huid behandelt met zom in mogelijk neveneffecten dan behandelingen op basis van laser of IPL.

Haarverwijdering met de Nora VPL

Het unieke VPL systeem produceert een reeks variabele intensieve micropulsen tijdens elke flits.
Zo wordt de absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd,waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden en alle energie in het haarzakje komt.Een groot voordeel hiervan is dat bijna alle huid –en haartypen succesvol behandeld kunnen worden dan voorheen mogelijk was met traditionele systemen.Zoals bijvoorbeeld de donkere huid.

Diamond-microdermabrasie-beauty-clinic-roermond

Huidverjonging en huidverbetering met de Nora VPL

Door het uniekeVPL systeem bevat elke flitse en reeks micropulsen.De Nora VPL werkt op basis van selectieve absorptie,de energie van de lichtflits wordt alleen opgenomen door bijvoorbeeld de ‘’rimpel,het haarvaatjie of pigmentvlekje wat wordt behandeld.Hierdoor wordt de oververhitting van de omliggende huid vermenden waardoor een behandeling niet als pijnlijk wordt ervaren en de reactie van de huid minimal is .Een groot voordeel van de micropulsen die een flits bevat is dat meer verschillende huidtypen behandeld kunnen woerden, zoals bijvoorbeeld de donkere huid